Σωκράτης Γκιόλιας Επικοινωνία

Η Αγγελική Τσιολακούδη γράφει…

Πάνε περίπου 15 χρόνια από τότε που συνάντησα τον Σωκράτη για πρώτη φορά. Ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο εαρινό πρωτάθλημα, όταν του έδωσα την πρώτη μου συνέντευξη μετά από έναν επιτυχημένο αγώνα μου, και πραγματικά τον ξεχώρησα γιατί ήταν ο μόνος που ζήτησε να μάθει με κάθε λεπτομέρεια το ποια ήμουν και πώς κατάφερα την συγκεκριμένη επίδοση.

Φυσικά, για τον Σωκράτη αυτό ήταν απλά η δουλειά του, μια δουλειά που την έκανε τέλεια, με πολύ αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως σε όποια εφημερίδα και αν πήγαινε, όλοι εμείς οι στιβικοί -και όχι μόνο- τον ακολουθούσαμε για να μαθαίνουμε όλα τα νέα του χώρου μας.

Σ’ όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που ξεχώρισα στον Σωκράτη είναι πως ήταν δίπλα μου όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες και στις δυσκολίες που έχει ο πρωταθλητισμός. Όταν χρειαζόμουν κάποιον να με στηρίξει σε δύσκολες χρονιές, με τραυματισμούς, ο Σωκράτης ποτέ δε με ξεχνούσε. Πάντα τηλεφωνούσε και ρωτούσε για μένα… Αλλά έτσι ήταν ο Σωκράτης με όλους. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

Επίσης, κάτι άλλο που θυμάμαι από τον Σωκράτη είναι πως πάντα ήταν με το χαμόγελο, ακόμα κι όταν περνούσε κάποιο προσωπικό πρόβλημα με την υγεία του, ποτέ μα ποτέ δεν έχανε τη διάθεσή του και το απίστευτο χιούμορ του. Έτσι θέλω να συνεχίσω να σε θυμάμαι Σωκράτη… πάντα γελαστό… πάντα χαρούμενο….

up
down
Αφιερώσεις
  • Ο Νίκος αφιερώνει στην Αδαμαντία…

  • Ο Άρης Καραγιώργος αφιερώνει στον Σωκράτη…

  • Η Κατερίνα Γκιόλια οκτώμιση χρόνων…..

  • Ο Ιωάννης Παπαδάτος πέντε χρόνων…..

  • O Αποστόλης Παπαδάτος εφτά χρόνων…..

  • Αλέξανδρος Ραμαντάνης εφτά χρόνων…..

next
Μηνύματα για τον Σωκράτη

τρωκτικό – Σωκράτης

» Εστάλη από τον/την Ελένη Κοντάκου

Που είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

» Εστάλη από τον/την Μαρία Πάγκαλου

Γιατί σταματήσατε;

» Εστάλη από τον/την Νίκος