Σωκράτης Γκιόλιας Επικοινωνία

Για τον Σωκράτη

Τον Σωκράτη δεν τον ήξερα . Τον είχα δει δύο η τρεις φορές όλες και όλες. Αυτό που μου έβγαζε αυτό το παιδί ήταν μια ταπεινότητα και ταυτόχρονα μια αγωνιστικότητα για αυτά που έλεγε. Πιστεύω ότι ήταν από τους λίγους δημοσιογράφους που πραγματικά έβλεπε την δουλειά του σαν λειτούργημα και όχι σαν μέσο προβολής του εαυτού του όπως κάνουν οι περισσότεροι σε αυτό το συνάφι.

Δεν ηταν τυχαίος ο θάνατος του, πόσο μάλλον ο τρόπος και η χρονική στιγμή που έγινε όσο και αν θέλουν κάποιοι να ρίξουν για άλλη μια φορά στάχτη και λάσπη στον λαό.  Σε αυτο τον λαό που έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο του και την ανοχή του για οτι επικρατεί σε αυτόν το δύσμοιρο τόπο.

Φτάνει πια αλήτες !!! Ξυπνήσαμε και διεκδικούμε .

Έφυγε ο Σωκράτης αλλά να είστε σίγουροι οτι υπάρχουν πολλοί Σωκράτηδες ακόμη οι οποίοι βαδίζουν με οδηγό τον δρόμο που έδειξε αυτός. Οτι και να κάνετε, οτι μέσο και να χρησιμοποιήσετε εμείς θα διεκδικούμε και Θα φωνάζουμε για το δίκαιο. Μπορεί ο Σωκράτης να έφυγε αλλά να είστε σίγουροι οτι δεν μασάμε την καραμέλα που προσπαθείτε να μας κάνετε να δεχτούμε για δήθεν τρομοκράτες και κουραφέξαλα.

Κάποτε θα βγει όλη η αλήθεια στο φως όσο και αν δεν σας αρέσει.

Το ξέρετε και εσείς αυτό.

Εστάλη από τον/την Μαριάννα

up
down
Αφιερώσεις
  • Ο Νίκος αφιερώνει στην Αδαμαντία…

  • Ο Άρης Καραγιώργος αφιερώνει στον Σωκράτη…

  • Η Κατερίνα Γκιόλια οκτώμιση χρόνων…..

  • Ο Ιωάννης Παπαδάτος πέντε χρόνων…..

  • O Αποστόλης Παπαδάτος εφτά χρόνων…..

  • Αλέξανδρος Ραμαντάνης εφτά χρόνων…..

next
Μηνύματα για τον Σωκράτη

Κρίμα

» Εστάλη από τον/την Μάικ

Ένα άρθρο για τον Σωκράτη Γκιόλια

» Εστάλη από τον/την Χαντζάρας Δημήτριος

Ρωμιοσύνη… αφιερωμένο…

» Εστάλη από τον/την Ελληνομνήμων