Σωκράτης Γκιόλιας Επικοινωνία

Σωκράτης Γκιόλιας

Είμαι μόλις 22 ετών εργάζομαι εδώ και ένα χρόνο σε ραδιόφωνο τοπικής εμβέλειας στην Κύπρο, δεν έχω σπουδάσει δημοσιογραφία αλλα προσπαθω όσο μπορώ να επιτελώ όσο πιο σωστά και ελέυθερα μπορώ το έργο αυτο.

Για το έργο του Σωκράτη έμαθα μετά την άγρια δολοφονία του. Πολλες φορές με αυτά που βλέπω και ακούω να συμβαίνουν τόσ στον χώρο της δημοσιογραφίας όσο και στον χώρο της πολιτικής, αηδιάζω τόσο πολύ που φαντάζομαι τον εαυτό μου να κάθεται με μια out of fashion στολή στο ταμείο οποιασδήποτε υπεραγοράς, ¨χτυπώντας¨ προϊόντα απο την μπιμ-μηχανή και χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα στον κόσμο. Μια ήσυχη απλή ζωή….

Δεν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω δυστυχώς, λόγω οικονομικών. Ηθελα όμως να γίνω δημοσιοράφος για να κάνω όλα όσα δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Να εκφράζομαι ελεύθερα, να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και να κρίνω γεγονότα, καταστάσεις, και υπηρεσίες χωρίς να φοβάμαι, βγάζοντας πάντα στην επιφάνεια όλα όσα οι υπόλοιποι κρύβουν λόγω συμφερόντων, μισθών και ότι άλλο τους τάζουν κόμματα και γραβάτες.

Ο Σωκράτης είναι το παράδειγμα και η δύναμη που δίνει το έργο του σε εμάς τους νέους δεν μπορούν να μας την πάρουν ούτε 17 ούτε 1117 σφαίρες.

Εστάλη από τον/την Μαρία

up
down
Αφιερώσεις
  • Ο Νίκος αφιερώνει στην Αδαμαντία…

  • Ο Άρης Καραγιώργος αφιερώνει στον Σωκράτη…

  • Η Κατερίνα Γκιόλια οκτώμιση χρόνων…..

  • Ο Ιωάννης Παπαδάτος πέντε χρόνων…..

  • O Αποστόλης Παπαδάτος εφτά χρόνων…..

  • Αλέξανδρος Ραμαντάνης εφτά χρόνων…..

next
Μηνύματα για τον Σωκράτη

Μπράβο

» Εστάλη από τον/την Γιάννης

Ρωμιοσύνη… αφιερωμένο…

» Εστάλη από τον/την Ελληνομνήμων

Για όλους εσάς

» Εστάλη από τον/την Ράνια