Σωκράτης Γκιόλιας Επικοινωνία

Για το Σωκράτη

Τον Σωκράτη δεν τον ήξερα . Τον είχα δει 2 η τρεις φορές όλες και όλες. Αυτό μου έβγαζε αυτό το παιδί ήταν μια ταπεινότητα και ταυτόχρονα μια αγωνιστικότητα για αυτά που έλεγε. Πιστεύω ότι ήταν από τους λίγους δημοσιογράφους που πραγματικά έβλεπε την δουλειά του σαν λειτούργημα και όχι σαν μέσο προβολής του εαυτού όπως κάνουν οι περισσότεροι σε αυτό το σινάφι.

Δεν ήταν τυχαίος ο θάνατος του, πόσο μάλλον ο τρόπος και η χρονική στιγμή που έγινε όσο και αν θέλουν κάποιο να ρίξουν για άλλη μια φορά στάχτη και λάσπη στον λαό. Σε αυτό τον λαό που έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο του και την ανοχή του για ότι επικρατεί

Σε αυτόν το δύσμοιρο τόπο. Φτάνει πια αλήτες !!! Ξυπνήσαμε και διεκδικούμε . Έφυγε ο Σωκράτης αλλά να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί Σωκράτηδες ακόμη οι όποιοι βαδίζουν με οδηγό τον δρόμο που έδειξε αυτός . Οτι και να κάνετε ,ότι μέσο και να χρησιμοποιήσετε εμείς θα διεκδικούμε και φωνάζουμε για το δίκαιο.

Μπορεί ο Σωκράτης να έφυγε αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν μασάμε την καραμέλα που προσπαθείτε να μας κάνετε να δεχτούμε για δήθεν τρομοκράτες και κουραφέξαλα. Κάποτε θα βγει όλη η αλήθεια στο φως όσο και αν δεν σας αρέσει αυτό. Το ξέρετε και εσείς και αυτό .

Εστάλη από τον/την Μαριάννα Λεβέντη

up
down
Αφιερώσεις
  • Ο Νίκος αφιερώνει στην Αδαμαντία…

  • Ο Άρης Καραγιώργος αφιερώνει στον Σωκράτη…

  • Η Κατερίνα Γκιόλια οκτώμιση χρόνων…..

  • Ο Ιωάννης Παπαδάτος πέντε χρόνων…..

  • O Αποστόλης Παπαδάτος εφτά χρόνων…..

  • Αλέξανδρος Ραμαντάνης εφτά χρόνων…..

next
Μηνύματα για τον Σωκράτη

Ένα άρθρο για τον Σωκράτη Γκιόλια

» Εστάλη από τον/την Χαντζάρας Δημήτριος

Από την Κω

» Εστάλη από τον/την Λίτσα

Aφιέρωμα στο Σωκράτη

» Εστάλη από τον/την Νίκος