Σωκράτης Γκιόλιας Επικοινωνία

Ένα άρθρο για τον Σωκράτη Γκιόλια

Χαιρετώ όλους σας!

Λέγομαι Χαντζάρας Δημήτριος και είμαι 24 χρονών.

Πρόσφατα είδα ένα άρθρο στο πρέζα tv για τον κ. Γκιόλια. Ήταν η επιστολή προς τον Μάκη Τριαντ. Για να πω την αλήθεια δεν το θυμόμουνα το περιστατικό με την δολοφονία του αλλά το είχα ακούσει τότε. Όταν θα το άκουσα τότε δεν θα το έδωσα και πολύ σημασία. 2 χρόνια μετά, έψαξα για τον κ. Γκιόλια και έμαθα πολλά. Όταν διάβασα την βιογραφία του, έκλαψα και ντρέπομαι που έμαθα γι’αυτόν μετά από τόσο καιρό. Για να μην τα πολυλογώ, επειδή γενικά μου αρέσει να γράφω, έγραψα αυτό το “στάτους” στο φέισμπουκ πριν λίγη ώρα:

“Ο Σωκράτης Γκιόλιας έλεγε: “Τελικά το να λες ευθαρσώς την άποψη σου και την αλήθεια αποτελεί μια σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας με θύματα όλους τους επώνυμους διαμορφωτές της αποχαύνωσης και της αποβλάκωσης του κόσμου μέσα από το χαζοκούτι”.

Αυτός ο άνθρωπος πέθανε “Κυρίες και Κύριοι”. Δολοφονήθηκε με 17 σφαίρες. Δεν βγήκε κανείς μας όμως στους δρόμους γι’αυτόν. Βλέπετε.. οι ήρωες δεν φαίνονται τόσο πολύ, γιατί όπως και ο ήλιος λάμπει και μας τυφλώνει, έτσι και αυτοί που έχουν το φως δεν φαίνονται στα αρρωστημένα μας τυφλά μάτια.

Αυτός ο άνθρωπος τα έβαζε με όλους και με όλα. Αγάπησε την αλήθεια και την δικαιοσύνη και ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑΥΤΗΝ. Άφησε πίσω του μία γυναίκα έγκυο και ένα παιδάκι ορφανό. Τα θυσιάσε όλα αυτά, ώστε κάποιοι από μας να μαθαίνουν αλήθειες αλλά και κάποιοι να μπουν φυλακή και να πληρώσουν. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι που μαθαίνω γιαυτον τον ήρωα μετά από 2 χρόνια. Οπότε όλοι εσείς που μιλάτε για επανάσταση και βρίζεται τους πολιτικούς και θέλετε ένα καλύτερο αύριο, προετοιμαστείτε να κάνετε αυτό που έκανε ο Σωκράτης Γκιόλας και τίποτα λιγότερο η αλλιώς καθείστε σπίτια σας να αργοπεθαίνετε. Η επανάσταση δεν θα έρθει πρώτα με αίμα αλλά όταν όλοι οι έλληνες ξυπνήσουν και σκέφτονται σωστά-αναγνωρίσουν τον εχθρό. Όταν σε αυτή την χώρα υπάρχουν ακόμα έστω και 10 άτομα που θα ψήφιζαν οποιοδήποτε κόμμα, τότε ελπίδα δεν υπάρχει! Ας φύγουμε όλοι και ας μείνουν τα κομματόσκυλα να φυλάνε τον βόθρο που τους τάξανε. Το σύστημα στην ελλάδα πρέπει να αλλάξει. Θέλω την δημοκρατία έτσι όπως γεννήθηκε. Θέλω εγώ και εσύ να κάνουμκε τους νόμους. Δεν θέλω τίποτα λιγότερο από αυτό που γεννήθηκε 1000 χρόνια πριν εδώ σε αυτά τα χώματα. Γι’αυτό έλληνες ξυπνήστε, νιώστε λίγο και διαβάστε εδώ https://www.sokratisgiolias.gr/site/?page_id=46 την βιογραφία αυτού του ανθρώπου μπας και καταλάβετε τι παίζεται αλλά και για να δακρύσετε. Μην περιμένετε να πεθάνουν άλλοι για εσάς. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι Κολοκοτρώνηδες να μας έσωναν. Αλλά δεν σφάξαμε. Τα θέλουμε όλα έτοιμα ε; Είδαμε πως τον τιμάς έλληνα (με μικρό έψιλον) τον Κολοκοτρώνη σου και όλους τους άλλους. Τελικά οι ήρωες της επανάστασης κορόιδα ήταν, γιατί αν μας αντίκρυζαν σήμερα δεν θα κάνανε επανάσταση. Ντρέπομαι για μένα αλλά και για όλους εσάς, εμάς, αυτούς, αυτόν και αυτήν. Εμείς οι έλληνες ειδικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πότε θα ξυπνήσεις έλληνα; Και να σε σκοτώσουν, τόσο κοιμισμένος που είσαι δεν θα το καταλάβεις. Κλαίω ειλικρινά για αυτόν τον τόπο και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ειλικρινά κλαίω. Γιατί φωνάζω και το μόνο που ακούγεται είναι η ηχώ μου.

Ορθός Αντίλογος”

 

Ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας.

Εστάλη από τον/την Χαντζάρας Δημήτριος

up
down
Αφιερώσεις
  • Ο Νίκος αφιερώνει στην Αδαμαντία…

  • Ο Άρης Καραγιώργος αφιερώνει στον Σωκράτη…

  • Η Κατερίνα Γκιόλια οκτώμιση χρόνων…..

  • Ο Ιωάννης Παπαδάτος πέντε χρόνων…..

  • O Αποστόλης Παπαδάτος εφτά χρόνων…..

  • Αλέξανδρος Ραμαντάνης εφτά χρόνων…..

next
Μηνύματα για τον Σωκράτη

Γιατί σταματήσατε;

» Εστάλη από τον/την Νίκος

Φόρος τιμής και αγάπης

» Εστάλη από τον/την Θεοφάνη

Aφιέρωμα στο Σωκράτη

» Εστάλη από τον/την Νίκος